OPĆI UVJETI POSLOVANJA

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Članak. 1.

INVESTIRANJE PLUS, obrt u vlasništvu Gordane Palaić iz Čazme, Kralja Zvonimira 10, kao davatelj usluge (edukator), vrši za korisnika usluge (klijenta) poslove savjetovanja vezano uz kratkoročno investiranje, a sukladno programu koji je objavljen na društvenim mrežama.

Članak 2.

Poslovno savjetovanje (tečaj) obuhvaća grupna predavanja putem video-lekcija (on-line), te individualno savjetovanje putem on-line sastanaka jednom tjedno.

Članak 3.

Predavanja (video-lekcije) održavaju se jedan dan u tjednu u trajanju od najmanje 45 minuta, a prema obavijesti davatelja usluge. U slučaju nemogućnosti davatelja usluge da u predviđenom terminu održi predavanje, korisnik usluge će bez odlaganja biti obaviješten o novom terminu.

Članak 4.

Realizacija programa u kontinuitetu traje 4 mjeseca i započinje s datumom objavljenim na društvenim mrežama.

Članak 5.

Pristupanje tečaju vrši se putem prijavnog obrasca, te uplatom naknade za usluge savjetovanja (edukacije). Ispunjavanjem pristupnog obrasca i uplatom, smatra se da je sklopljen ugovor o pružanju usluga savjetovanja (edukacije) iz čl. 1. ovih Općih uvjeta poslovanja. Sklapanjem ugovora korisnik usluge stječe pravo pristupa on-line platformi davatelja usluge.

Članak 6.

Cijena usluge savjetovanja (tečaja) za svaki pojedini tečaj objavljena je na internetskim stranicama davatelja usluge.

Članak 7.

Korisnik usluge obvezuje se davatelju usluge dostaviti dnevnik trgovanja za najmanje tri trgovinske transakcije koje je obavio, do zadnjeg dana u tekućem tjednu (nedjelja do 24 sata), na e-mail: skola.ulaganja@gmail.com. Za prva dva tjedna trajanja tečaja dnevnik trgovanja se ne dostavlja.

Članak 8.

Ako davatelj usluge utvrdi da program tečaja nije adekvatan za korisnika usluge, zadržava pravo korisnika usluge isključiti iz programa i otkazati ugovor, uz povrat ukupnog uplaćenog iznosa korisniku usluge.

Članak 9.

Korisnik usluge može odustati od daljnjeg programa i otkazati ugovor, uz povrat uplaćenog iznosa, osim zadnjih 15 dana održavanja programa. Otkazivanje ugovora od strane korisnika usluge vrši se putem e-maila. Pravo na povrat ne ostvaruju oni korisnici usluga koji iz osobnih razloga ne koriste program, a što će se temeljem članka 7. ovih Općih uvjeta poslovanja utvrditi uvidom u dnevnike trgovanja korisnika.

Članak 10.

Davatelj usluga će stručno i kvalitetno i duhu dobrih poslovnih običaja pružati usluge financijskog savjetovanja.
Davatelj usluga ne odgovara za rezultate pojedinačnih financijskih ulaganja korisnika usluge.

Članak 11.

Ovi Opći uvjeti poslovanja su sastavni dio svakog pojedinačnog ugovora, sklopljenog temeljem odredbe članka 5. ovih Općih uvjeta poslovanja.

Članak 12.

Ovi Opći uvjeti poslovanja su javno objavljeni na www.skola-ulaganja.com, te dostupni korisnicima usluga.

Članak 13.

Uplatom cijene usluge savjetovanja korisnik usluge prihvaća ove opće uvjete poslovanja.


INVESTIRANJE PLUS,
vl. Gordana Palaić

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare